Servering

Servering/restaurang


Pubkvällar

Under höst och vinter hålls pubaftonar valigtvis en gång i månaden. Du kan välja att komma och äta middag och lyssna till live-musik eller bara komma och ta en öl. Underhållare som Tallest Man on Earth, Ulu Rockers och Pelle Lindström har gästat oss under åren.


Bondfrukost


Sommaren 2020 blir inte som alla andra somrar och så heller inte vår frukostbuffe. Vi tänker om och tänker nytt och erbjuder frukost ute i det fria och närmare djuren.


Vi kommer sälja frukostpåsar med nybakat bröd, smör, grönsaker, ost, marmelad, ,gröt, ägg och skinka. Kaffe, te, juice och gröt serveras utanför butiken. 

Du kan välja mellan lilla frukostpåsen som innehåller bröd och pålägg, då väljer du mellan ost och skinka eller ost och marmelad, samt kaffe/te och juice.

Väljer du stora frukostpåsen får du även ägg och gröt. 

Frukosten kan ätas vid vår serveringsyta utanför butiken eller vid bord på gården i närhet av djuren. Det finns även möjlighet för ett fåtal att sitta inne i serveringen. Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och uppmuntrar alla att hålla avstånd. Handsprit finns lättillgängligt vid kassan och kaffeserveringen samt plexiglas vid kassan.


Vi hoppas på fina soliga mornar där vi kan njuta av frukosten i naturen och nära djuren.


Pris:

Lilla frukostpåsen 65kr 

Stora frukostpåsen 85kr 


Öppettider:

8:00-11:00 Tisdag-Lördag


Konferens/fest

Behöver du en festlokal, någonstans att ha din konferens eller ett frukostmöte så har vi resurserna.

Välkomna att höra av er så skickar vi menyförslag.